Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία μας λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια κάνοντας εισαγωγή καθαρόαιμων κουταβιών από την Ευρωπαϊκή ‘Ενωση.Οι επιλογές γίνονται από εμάς τους ίδιους με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα με γνώμονα την πολυετή πείρα μας.

 

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες οικογένειες εκτροφέων, γνωρίζουμε τους γονείς και επιλέγουμε τα κουτάβια μας ένα-ένα. Τα κουτάβια παραμένουν για μία εβδομάδα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην Ουγγαρία κάτω από στενή κτηνιατρική παρακολούθηση. Η μεταφορά τους γίνεται με δικά μας διαμορφωμένα αυτοκίνητα με συνεχή παρακολούθηση και προσοχή. Κατά την άφιξη τους παραμένουν για δύο ημέρες στο πρότυπο εκθεσιακό μας κέντρο με κτηνιατρική παρακολούθηση και μετά διανέμονται στον προορισμό τους.

 

Σε μας θα βρείτε κουτάβια από όλες τις φυλές με ευρωπαϊκό διαβατήριο, microchip,τα πρώτα εμβόλια, αποπαρασίτωση και εγγύηση Τύφου, Μόρβας και καθαροαιμίας του κουταβιού. Οι αποστολές μας σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό γίνονται μέσα σε ειδικά κλουβιά μεταφοράς φροντίζοντας για μία ασφαλή μεταφορά του κουταβιού στο χώρο σας. Οι εισαγωγές μας πραγματοποιούνται δύο φορές το μήνα καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες τόσο της Ελληνικής αγοράς όσο και των αγορών του εξωτερικού.

 

Υπεύθυνα αναλαμβάνουμε

 

1 Κατ’ οίκον μαθήματα βασικής υπακοής και κοινωνικοποίησης.

 

2 Εκπαίδευση για καθήκοντα ασφάλειας, φύλακα οικίας – επαγγελματικού χώρου – σωματοφυλακής

 

3 Καθημερινή βόλτα, εκγύμναση και εξάσκηση

 

4 Φιλοξενία και εκπαίδευση, τις ώρες εργασίας σας ή στις διακοπές σας

 

5 Επίλυση προβλημάτων, λαιμαργία, λέρωμα, επιθετικότητα

 

6 Ενδυνάμωση και εξοικείωση, φοβίες, δειλία, στρες

 

7 Εκπαίδευση αποφυγής φόλας, άρνηση σε δηλητηριασμένη τροφή

 

8 Συμβουλές και αντιμετώπιση προβλημάτων